Het jaarlijks terugkerende MOVEember tennistoernooi van LTV Randenbroek is vrijdag (2 november) met Kia dealer Van Mossel als nieuwe sponsor van start gegaan. Twee jaar geleden werd de eerste editie van het open dubbeltoernooi voor 25-plussers afgewerkt. Met ruim 500 deelnemers was het toernooi meteen een succes.

Dit jaar verbindt de Amersfoortse nieuwkomer, Kia dealer Van Mossel, zich voor het eerst aan het tien dagen durende toernooi. Bas Huijzer, commercieel/operationeel directeur van het landelijk opererende autobedrijf. ,,Sinds de overname van Kia dealer Blokhuis per 1 januari 2018 zijn wij druk bezig om zowel Van Mossel als het merk Kia verder op de kaart te zetten in Amersfoort en omgeving. Het MOVEmber toernooi biedt hiervoor een prachtige gelegenheid.”

Tijdens het toernooi is Van Mossel Kia op sportpark Emiclaer aanwezig met een zogenaamde Speed Cage, waarmee de snelheid van een service kan worden gemeten. Natuurlijk ontbreken een aantal mooie Kia’s rondom de speelvelden niet. Daarnaast voorziet Van Mossel in onder andere in drinkbidons voor alle deelnemers, kleding voor de organisatie en wordt er een exclusieve Kia ingezet voor het VIP vervoer. Tot slot is door de nieuwe sponsor een mooie prijs beschikbaar gesteld, een tennisclinic gegeven door voormalig wereld kampioen Jacco Eltingh.