Verkiezing ‘Beste sportfoto van Amersfoort’

Een vast onderdeel van de nieuwe sportkrant Kei In Sport wordt de verkiezing van de ‘Beste sportfoto van Amersfoort’.

In elke editie van de sportkrant, behalve de eerste, wordt ruimte gecreĆ«erd (minimaal 1 pagina) om sportfoto’s, gemaakt op de Amersfoortse sportvelden (binnen en buiten), te kunnen plaatsen.

Een deskundige jury selecteert de beste foto’s, niet alleen voor publicatie maar ook om na elke editie de winnaar te kunnen bepalen.

Uiteraard zijn er prijzen te winnen. Pronto Scooters, Spar City Amersfoort en Lazy Louis, alle drie in Amersfoort gevestigd, stellen de volgende prijzen beschikbaar: een half jaar gratis op een scooter rijden, vijf lunches voor vier personen en een dinerbon voor twee personen.

Iedereen, jong en oud, kan aan de verkiezing meedoen. Voorwaarde is wel dat de foto’s ergens in de gemeente Amersfoort gemaakt zijn. Foto’s die buiten de gemeentegrenzen zijn gemaakt, komen niet voor de verkiezing in aanmerking.

Alleen liggende kleurenfoto’s, met minimaal een resolutie van 500 kb, worden geaccepteerd en met naamsvermelding (de naam van de fotograaf dus) gepubliceerd.

Foto inzenden?
De foto’s kunnen naar het volgende emailadres worden gestuurd: info@kei-in-sport.nl met vermelding van naam fotograaf en de locatie waar de foto is gemaakt.